ADANAGİAD GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD), üyelerini geleneksel iftar etkinliğinde buluşturdu. Oldukça geniş bir katılımın olduğu buluşmada konuşan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, yakından ilgilendiği katılımcılara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

YOĞUN İLGİ

ADANAGİAD'ın Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar organizasyonu, Sheraton Grand Adana Oteli'nde gerçekleştirildi. Her yıl tekrarlanan iftar etkinliğine, bir toplantı için Adana'da bulunan Çukurova SİFED yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akdeniz Bölge Başkanı Rana Dal'ın da katıldığı iftara, ADANAGİAD'ın önceki dönem başkanlarının yanı sıra ADANAGİAD yönetim kurulu ve üyeleri büyük ilgi gösterdi. Konukları kapıda karşılayıp selamlaşan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcılarla yakından ilgilenip masalarda bir süre sohbet etti.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Geleneksel iftar etkinliğinde katılımcılara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, iş dünyasının genç temsilcilerinin her koşulda ülkesinin ve kentinin yararına projeler geliştirmeye çalıştığını söyledi.

Adana ve ülke ekonomisinin kalkınması, gelişmesi ve iş dünyasının sorunlarının aşılması için çaba gösterdiklerini anımsatan Halid Milli, "Göreve geldiğimiz günden bu yana herkese yararlı projelerin hayata geçmesi için çaba gösterdik. Yakın zamanda Marina Port'a ilişkin gelişmeleri ve hazırlık aşamasındaki diğer projelerimizi de sizlerle paylaşacağız. Bize olan güven ve desteğiniz için, bugün burada bizimle birlikte olduğunuz için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis