ADANA VALİLİĞİ ZİYARETİ

ADANA GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (ADANAGİAD) BAŞKANI HALİD MİLLİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimli genel kurul sonucunda, Adana Genç İş İnsanları Derneği’nin (ADANAGİAD) Başkanlığı görevini devralan Halid Milli ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ve Yönetim kurulu üyeleri, Vali Demirtaş’ı ziyaretleri sırasında yaptıkları açıklamalarda, Adana’nın her açıdan gelişmesi, kent, bölge ve ülke ekonomisinin kalkınması, üretim ve istihdamın arttırılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

ADANAGİAD Başkanlığı görevini üstelenen Halid Milli ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, Adana’nın ekonomik ve sosyal açıdan hak ettiği konuma ulaşması ve sahip olduğu zengin potansiyelin değerlendirilmesi noktasında, meslek örgütleri ile daima diyalog halinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Adana Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Halid Milli ve yeni yönetim kurulu üyelerinin Vali Demirtaş’ı ziyareti, kentin ekonomik ve sosyal duruma ilişkin çeşitli değerlendirmeler yapılmasıyla son buldu.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis