ADANAGİAD, İL BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Halid Milli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sırasıyla AK Parti, İYİ Parti ve DEVA Partisi'ni ziyaret ederek İl Başkanlarıyla buluştu. Yeni göreve gelen İl Başkanlarına başarı dileklerini ileten ADANAGİAD Heyeti, derneğin çalışmalarını anlatıp Adana için yapılan ve yapılacak çalışmalarda işbirliği duygularını paylaştı.

"ADANA VE TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Adana iş dünyasının genç temsilcileri, siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulundu. ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık'ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar dileyip derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özellikle MarinaPort ve Simge Adana gibi önemli projelerinin detaylarından söz eden Başkan Halid Milli, kentin ve ülkenin yararına olan işlerde sorumluluk alarak çalışmaktan geri durmadıklarını ifade etti. İl Başkanlarının yakın ilgi gösterdiği ADANAGİAD Heyeti, her zaman Adana ve Türkiye'nin çıkarları için sorumluluk duygusuyla çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

"VAR GÜCÜMÜZLE GAYRET EDİYORUZ"

ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz ve Ali Can Boğa, Yönetim Kurulu Üyeleri Melda Kaya ve Dinçer İşisağlam, ilk olarak AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ı makamında ziyaret etti. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı'nın da yer aldığı ziyarette konuşan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, gösterilen ilgiye teşekkür etti. ADANAGİAD'ın Adana'nın ve Türkiye'nin kalkınıp gelişmesi için mücadele ettiğini vurgulayan Milli, Adana ve Türkiye ortak paydasında her zaman buluştuklarını, kent ve ülke için var güçleriyle gayret gösterdiklerini aktardı. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay da, yakından ilgilendiği Adana iş dünyasının genç temsilcilerine başarı dileyip ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

ZİYARET TURU SÜRECEK

İkinci olarak İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ile makamında buluşan ADANAGİAD Heyeti, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verip yeniden göreve seçilen Başkan Boyvadaoğlu'na başarı dileklerini iletti. Ardından DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık ile bir araya gelen ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gösterilen nazik ilgi için teşekkür ederek Başkan Kısacık'a da yeni görevinde başarı dileklerini sundu. ADANAGİAD Heyeti, gelecek hafta içerisinde de hem CHP hem de MHP İl Başkanlarını da ziyaret edecek.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis