2023 SORUNLARI AŞTIĞIMIZ, HAYALLERİMİZİN GERÇEKLEŞTİĞİ BİR YIL OLSUN!

2023 SORUNLARI AŞTIĞIMIZ, HAYALLERİMİZİN GERÇEKLEŞTİĞİ BİR YIL OLSUN!

 

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Boğa, iş dünyasının ve toplumun 2023 yılından büyük beklentileri olduğuna dikkat çekerek, "2023 tüm sorunları aştığımız, istek ve hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun" dedi.

"ZORU KOLAY EDEBİLİRİZ"

ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, yeni yıl için kutlama mesajı yayınladı. Geride kalan 2022 yılının birçok zorluğa neden olduğunu, yaşanan sorunların ekonomide çeşitli sorunlara yol açtığını aktaran Boğa, "Ülkemiz ve kentimiz, ekonomimiz ve iş dünyamız, yaşanan problemler ne kadar derin olursa olsun sahip olduğu büyük birikim ve taşıdığı potansiyelle her türlü engeli aşacak, zoru kolay edecek seviyededir" diye konuştu.

"HAYALLERİMİZ GERÇEK OLSUN"

2023 yılının herkese sağlık, refah, mutluluk ve kazanç getirmesini dileyen ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, şöyle konuştu:
"Geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı, pandemi koşulları ve buna bağlı gelişen sorunlar nedeniyle toplumsal yaşamımız kadar iş alemi ve ekonomimiz için de maalesef istenilen gibi geçmemiştir. Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılını kutlayacağımız bu dönemde; ekonomimiz, demokrasimiz ve toplumsal refahımız için 2023 yılından büyük beklentilerimiz var. Küresel ölçekteki krizin tümüyle son bulması, enflasyonist ortamın sona ermesi, belirsizliklerin ortadan kaldırılması, döviz kurundaki oynaklığın gündemden çıkması, önümüzü görebildiğimiz, ülkemizde istihdam ve büyümeyi destekleyecek yapısal reformların yaşam bulması gibi isteklerimiz bu yıl için de geçerli. Bu doğrultuda ülkemizin ve kentimizin kalkınmasını, gelişmesini ve refah içinde bir toplumsal yaşam hedefleyen ADANAGİAD ailesi olarak bizler çabamızı sürdüreceğiz. Bu duygularla herkese iyi yıllar diliyoruz. 2023 tüm sorunları aştığımız, istek ve hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun."


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis